Naš tim

Ivan Bildi

mozak operacije

I da pomogne i da popravi i da uteši. Mozak operacije, tata na agenciju. Naš Ivo.

ana glišić

CEO

Direktorka yes yes. Kafa, ali nikako nes nes. Nemojdaminekodirazaposlene bes bes.

Tanja Todorović

product owner

Prvo što naučiš o Tanji – mnogo kučića, mačića, rokova, rokovnika i ostalog školskog pribora. Ali, možda su baš to ključne stvari koje je čine super-efikasnom.

Bojan Stevanović

product owner

Naš glas razuma i osmeh u situacijama kad najmanje očekujemo! I ima i magični sto na koji nekako uvek sve svi spuste – čak i Pixel!

Ljubica Bildi

social media manager

Žena koja se bez problema penje na veštačku planinu. Majka troje dece, koja nekako sve stiže. Kraljica kreativnih „uradi sam“ ideja i hendlovanja brda stranica!

Sonja Tatić

Sonja Tatić

Sonjaaa, možeš da mi pošalješ izveštaj? Sonjaaa, jesu ove ključne reči ok? Sonja, a i ovo može preko Google Tag Managera? SONJAAAA!

Nikola Bukumirić

videograf

Najstariji među jednakima. Kada ga vidimo da se lomi sa kamerom i gimbalom na snimanju kod klijenta – on svoj na svome, nama srce puno.

Ivana Nikitović

finansijska direktorka

Gospođa faktura ti ste? Voli Ivana da pomogne i donese registrator i delovodnu knjigu. Neka vala, hvala!

Rade Pušonjić

support

Rade podrška, Rade akcenat i Rade kafica iz Dobanovaca! Iskreni osmeh koji se zaključa u svoju sobicu kancelariju da pobegne od ludaka.

Dijana Golubović

strategist

Kraljica Poker Face-a, fotoaparata, detaljnog plana i naše nege. Da nam nema Dijane ovo slatko ne bi bilo na našem stolu.

Milena Zajić Radović

PPC specialist

Boginja prodajnih kopija i „e imam ja jednu priču baš za to“. Osmeh kanca i crna lokna do poda!

Biljana Bliznaković

strategist

Bilja bes bes pogleda te prodorno do srži njenog jasno raspisanog plana koji nisi pročitao do kraja. Žena sposobna, žena majka, žena tapa-tapa rešila sam.

Igor Popović

dizajner

Prvi Horhe grafičkog dizajna. Lav među lavicama. Najviše voli brif da stigne u 16.50. Iznenađujuće lepo reaguje na izmene u dizajnu!

Aleksandra Živanović

dizajnerka

Naša hipi bosaaaanka najslađe oteže kad priča i donosi nam ljubav iz Srpske. Kad dizajnira, voli da ga ulicka do detalja – dobar je Alex, šalji!

pixel

gazdarica na kuću

Prvo smo mislili da je dečak, pa se ispostavilo da je devojčica, pa na kraju ipak alavica, kradljivica i gazdarica! Naša Piksi, sreća najveća. Đubre.